Få din egen parkeringsplads

Har du brug for parkering helt centralt i Horsens? Enten fordi du bor eller arbejder i centrum af Horsens eller blot har behov for at parkere her ofte. Så er der rig mulighed for at benytte sig af en af de centralt beliggende parkeringspladser, som også er en del af M+ Ejendommes portefølje.

Parkeringshusene

M+ Ejendomme ejer tre centralt beliggende parkeringshuse i Horsens: Levysgades P-hus, Mælketorvets P-hus og Nordhavnens P-hus. Til sammen er der mere end 600 parkeringspladser i de tre p-huse, og de udgør dermed en vigtig brik i byens udvikling. Uden disse let tilgængelige parkeringspladser ville det være svært at tiltrække handlende, beboere, virksomheder, butikker, caféer og restauranter og ikke mindst medarbejdere til disse erhvervsdrivende. Kort sagt: at skabe liv i byen.

Levysgades P-hus og Mælketorvets P-hus ligger på hver sin side af gågaden. De er oplagte steder at parkere for de mange med ærinde eller bopæl i Horsens. Mælketorvets P-hus er derudover særlig populær for Horsens Ny Teaters gæster. Endelig ligger Nordhavnens P-hus ideelt for de mange, der bor i Pakhusene, arbejder på Havnen eller nyder en middag hos vores gode lejere på enten Unda eller Dolly’s. I samarbejde med Apcoa har vi lavet denne abonnementsløsning, der med ét abonnement giver adgang til alle 3 p-huse.

Parkering i terræn

Parkeringspladserne i terræn ligger placeret på centralt beliggende adresser, således man kan parkere i bekvem gåafstand, uanset hvilket ærinde man har i midtbyen. Parkeringspladserne på bl.a. Nørregade 34, Rådhusgade 3-5, Jens Chr. Juliussens Vej og Ribers Gade benyttes især af vores lejere og medarbejderne hos vores erhvervslejere. På den måde sikres mange en både nem og let tilgængelig parkering helt centralt i byen og på dørtrinnet til bolig og arbejdsplads.

Parkering af el-biler

I de tre parkeringshuse og på flere af parkeringspladserne i terræn er der naturligvis opstillet ladestandere til elbilerne.

P-husene

Nordhavnens P-hus og Mælketorvets P-hus har vi selv opført, da vi kunne se et behov for at etablere parkering på disse centrale lokationer. Levysgades P-hus købte vi af samme årsag, som vi byggede de to andre. Konstant udvikling af en by er også at tænke let tilgængelig, centralt beliggende parkering til glæde for alle.

Nordhavnens P-hus

Nordhavnens P-hus

Mælketorvet P-hus parkering horsens

Mælketorvets P-hus

Horsens Centrum, Terrænparkering

Levysgade P-hus

Levysgades P-hus