Retail

Graven 3, st., 8700 Horsens

Butik, Café eller Klinik i hjertet af midtbyen

Lejemålet har en god beliggenhed i Graven, som er en del af gågademiljøet i Horsens. Det ligger i den nedre del af Graven med kun 54 meter til Søndergade, der er hovedgaden/strøget i midtbyen.

Lokalet har en lang facade på 9 meter, der giver en god synlighed, og ikke mindst gode udstillingsmuligheder. Der er monteret rullegitter i samtlige vinduer ud mod gågaden. Vinduerne går fra gulv til loft, og er med til at give et fantastisk lysindfald. Straks man åbner døren, og træder ind, bliver man mødt af et indbydende og lyst lokale med pænt “trægulv” og ny moderne akustikvæg.

Lokalet er 102 m² inkl.  en mellemgang og et mindre baglokale/køkken. Selve butiksdelen er L formet, og det giver gode muligheder for kreativ indretning af de mange vægmeter. Fra stueplan er der direkte adgang til en pæn kælder på 63 m², med god lofthøjde. Her finder du toilettet, samt to større og et mindre kælderrum,  der kan bruges til f.eks lager, opbevaring og vaskerum. Lejemålet har igennem tiden været populært, i mere end 12 år var “GameStop” lejer, og senest har der været drevet iscafé herfra. Lokalet henvender sig til mange forskellige brancher, herunder detailhandel, frisør, café og lignende.

Læs mere

Relaterede lejemål

Havnen 3, st. tv., Horsens

Havnen 3, st. tv., Horsens

Søndergade 6, st., 8000 Aarhus C

Søndergade 2, Aarhus C

Søndergade 2, Aarhus C

Graven 5, st., Horsens

Graven 5, st., Horsens

Søndergade 49, st., 8700 Horsens

Søndergade 29, 8700 Horsens