Strandholmen
Strandholmen
Strandholmen
Strandholmen
Strandholmen

Strandholmen, Amager

Hvis Amager er hele Københavns forhave, så er Strandholmen det hyggelige “sweet spot”,  hvor der er læ, hygge, privatliv, sol og en perfekt udsigt. Strandholmen er beliggende på Strandlodsvej – med blandt andet knap 4 km til Rådhuspladsen og 500 m til den skønne Amager Strandpark.  Her er ALT inden for rækkevidde til den travle hverdag: daginstitutioner, legepladser, skoler, fitnesscentre, sportshaller og indkøbscentre. Op til grunden støder den nedlagte Amager-bane, som bliver forvandlet til en stemningsfuld, grøn cykelsti, som løber direkte ind til city.

Samlet består Strandholmen af seks unikke og spændende bygninger. Set oppefra er bygningerne placeret på området som seks forskellige fugle, der har slået sig ned på grunden. Derfor har hver bygning fået navn efter en af de mange fuglearter, som man kan se på Amager.

CASA A/S startede med at bygge “Glenten” – en unik og spændende bygning sammensat af forskudte bygninger med forskellige højder, der står sammen i grupper. I Glenten er der 40 boliger fra 93kvm til 126kvm på henholdsvis 3 og 4-værelser og penthouse-lejligheder. Dertil kommer altan eller terrasse. Herefter fulgte “Ternen”, som består af 50 boliger fra 80kvm til 146 kvm på 2-5 værelser samt penthouse-lejligheder. Med formentlig Amagers største altaner!

Strandholmen er tegnet af Holscher Nordberg Arkitekterne som har skabt et smukt og velfungerende boligområde med plads til at leve livet. Den arkitektoniske vision har bl.a. været at skabe et projekt, hvor både inde- og udelivet bliver tilgodeset. Det er således det samme arkitektteam, som står bag det populære søster-projekt Strandlodden på Nabogrunden, Strandlodsvej 13 hvor CASA A/S også var totalentreprenør. Og selvom alle bygningerne i de to projekter er forskellige, er deres genkendelige, geometriske Tetris-former med til at skabe et sammenhængende område.

 

 


Status

Signatur Ejendomme


Type

Lejligheder


Byggeperiode

2016-2019


Ingeniør

Orbicon


Arkitekt

Holscher Nordberg Arkitekter


Bygherre

Strandholmen Glenten A/S


Totalentreprenør

CASA A/S


Beliggenhed

Amager


Omfang

Ialt for Strandholmen ca. 34.000 kvm