Masser af byliv i Hedensted – tæt på naturen

Med sø og skov i baghaven og kort afstand til E45 er den nye bydel i Hedensted allerede et attraktivt område at slå sig ned i. Søhusene består af 51 hjem i enten et eller to plan. Boligerne varierer fra 80 til 110 kvadratmeter og er tegnet af ATRA arkitekter.

Søhusene er ejet af direktør Charles Kastberg, Hede Nielsen Fonden og M+ Ejendomme, og byggeriet blev overdraget fra Byggefirmaet Inncon A/S, der har været totalentreprenør på projektet.
De første lejere er allerede flyttet ind, og tilfredsheden er stor over de spændende og attraktive hjem, som ATRA Arkitekter har skabt.

Besøg Søhusene

 

Hedensted er placeret mellem Horsens og Vejle, og er en by med 12.200 indbyggere. I Hedensted får du gode infrastrukturforbindelser med adgang til både regionaltog og let adgang til motorvejs- og landevejsnetværk.

Der er i bebyggelsen etableret 1,5 km natursti som på den første del er befæstet og fungerer som supercykelsti ind i byen, skolen og idrætscenter. Den nordlige del af stisystemet er udlagt som klippet græssti / skovsti.

 

Ledige boliger i Søhusene


Status

Signatur Ejendomme


Type

Boliger


Byggeperiode

2021-2023


Arkitekt

ATRA


Bygherre

M+ Ejendomme A/S


Totalentreprenør

Inncon A/S


Projektform

Udlejning


Omfang

51 boliger