Rækkehuse i det naturskønne Bygholm Bakker

M+ Ejendomme har gennem længere tid haft et godt øje til Bygholm Bakker som et perfekt område for nye rækkehuse, og derfor var det en meget stor glæde for os, da vi vandt udbuddet på Glambeksbakke, der kommer til at bestå af ca. 59 boliger og et fælleshus. Rækkehusene i ét og to plan opføres i tre enklaver, hvor de omkranser tre hyggelige gårdrum. Der er mulighed for ophold på terrasserne til den ene side og direkte udgang og udsigt til de naturskønne omgivelser ved Bygholm Sø til den anden. Fælleshuset placeres helt centralt og ansporer, som det naturlige samlingspunkt det bliver, til fællesskab med mulighed for både fællesspisning, fester, møder og meget andet.

Glambeksbakke skal være et dejligt sted at bo. Et hjem i noget af den smukkeste natur i Horsens, hvor fællesskabet beboerne imellem kan dyrkes, men også et hjem, hvor bæredygtighed, beliggenhed og arkitektur er tænkt ind
helt fra starten som faktorer, der skal vægtes højt. Helt fra de første idéer bliver til streger på papiret, tænker vi først og fremmest vores boliger som hjem, og vi ser for os, hvordan de bløde bakker med huse på bliver rammen om mange menneskers, trygge familieliv.

Der bliver i projektet indarbejdet en række bæredygtige tiltag, hvilket bl.a. afspejles i udvælgelsen af byggematerialer samt implementeringen af solenergi. Byggeriet opføres DGNB Guld certificeret i materialer, der har en lang levetid, patinerer smukt og har rødder i den danske byggetradition.

 


Status

Under udvikling


Type

Boliger


Forventet færdig år

2025


Byggeperiode

2023-


Arkitekt

RUM


Bygherre

M+ Ejendomme A/S


Projektform

Udlejning og/eller salg


Omfang

59 boliger og 1 fælleshus